Dobrodošli!!

Dobrodošli na moj jednistveni san andreas blog,san andreas je moja najbolja igra,iako je sada gta 4 bolja,puno.Pa tako,ja imam iskustva sa igrom pa je najbolje da to iskustvo podjelim sa vama i pomognem vam oko ove cool igre.San Andreas mi je super.Jako volim riješavati misije tako da sam par puta skroz završio misije i tako igru završio,ali nikad mi nije dojadila,super mi je što pri završetku imam sve gradove,kuće,opcije s kojima je užitak igrati.Eto,i imam hrpetinu pre cool auta koje sam skinuo sa stranica,a koje ču rado podjeliti sa vama!!


petak, 25. srpnja 2008.

Modovi

Modovi su zapravo nesto kao poboljsana verzija igrice ili cak nadogradnja koja se naknadno skine putem interneta i pomocu programa San Andreas Mod Instaler ubacuje u igricu.A vi koji mislite da je potrebno samo skinuti sliku i zaljepiti je u folder... e pa krivo mislite.Kao prvo da biste mogli raditi sa modovima, morate imati programe NET Framework 1.1 i NET Framework 2.0 ( pretpostavljam da ih mnogi vec imaju instalirane jer je to jedan vazan program opcenito za internet ) te WinZip ili WinRar. ( prvo skinite WinRar jer za otvaranje NET Frameworka i ostalih modova trebate WinRar! )E kad imate to jos vam treba malo soli i uz to preporucujemo casu jogurta..;)Ne ne.Znaci kad imate to sve trebalo bi instalirati taj SAMI(San Andreas Mod Instaler) A njega mozete naci na ovoj strani http://www.gtainside.com/(neka siva stranica u lijevom gornjem kutu pise GTAinside)Lijevo na toj stranici je lista - idite u Tools i onda ovo prvo Tools zum einfugen neuer download (ovo neuer download nije opasno, nema virusa)I tamo znaci naci program San Andreas Mod Installer V1.1 i Ovako prvo instalirajte mod instaler što nadam se da znate a ako neznate od onuda od kud ste ga skinuli u njegovom odjeljku piše vam kako.Kad ga instalirate morate ga uključiti ako se želi updeitati(obnoviti) vi odlučite. Izgled programa

Nego sad se moramo vratiti na onu istu stranicu www.GTAinside.comNa istoj onoj listi s lijeve strane te stranice izaberite recimo Cars jer njih ima najvise za download (oko 1850) kad ste tu usli otvoriti ce vam se velika lista sa imenima svih svjetskih automobilskih marka koje tamo imate za download.Izaberimo za pocetak Npr. BMW .Sada vam se opet otvara nekakva lista na kojoj vi izaberite auto koji vam se svida i zelite ga imati kao mod na igrici.Kraj svakog auta imate detaljan opis i ispod njega natpis DOWNLOADkojeg slobodno kliknite.Otvorit ce vam se opet neki prozorcic malo pricekajte i pojavit ce se jos manji prozorcic na kojem odaberete Save to disk i normalno onda OK i kad ste to Downlodali (skinuli) idite u onaj program SAMI (San Andreas Mod Instaler) kojeg ste trebali instalirati ,ako niste onda bi trebali sad. Znaci kad udete u SAMI (zuta ikonica slicna ikoni igrice) kliknite strelicu na kojoj pise Install a Mod zatim u donjem prozorcicu kliknete Browse i nadite gdje ste spremili onaj auto koji ste malo prije skinuli kad ste ga nasli kliknite open , to ce se maknuti i onda kliknite strelicu Continue ovdje nedirajte nista ako se ne razumijete u to sto radite nego opet kliknite Continue.Izaberite kojim cete autom sa igrice zamjeniti taj vas zeljeni auto u u onaj bijeli pravokutnik upisite ime vaseg auta i INSTALL i exit I TO JE TO sami ste uspjeli instalirati mod na GTA:S.A bez icije pomoci.Isti taj proces se izvodi ako zelite ubaciti jos koji automobil . Samo sto iduci put netrebate opet instalirati ove programe.Na ovaj isti nacin se ubacuju avioni,brodovi,bicikle i motori.Samo , problem je sto zbog nekih modova igrica steka ili nemoze se pokrenuti.Pa kad vam se to tako dogodi , jednostavno udite u onaj program s kojim ste i ubacili mod , samo ovaj put izaberite ono cudo na kojem pise Uninstall a Mod i izbrisite taj mod zbog kojem vam igrica ne radi dobro. Ja vam dalje nemogu pomoci koji je to mod , ali savjet je da polako ubacujete modove Npr. Ubacis 2 auta i onda igras igricu ako igra radi ,super . Ako neradi izbrises ta 2 moda . Uzivajte.

1 komentar:

Anonimno kaže...

The reason is. While heavy metals like lead and mercury may possibly be
eliminated, essential minerals are removed as nicely. Since then, things have been going steadily downhill where reverse osmosis water filters are concerned.



My website ... reverse osmosis water filter amazon