Dobrodošli!!

Dobrodošli na moj jednistveni san andreas blog,san andreas je moja najbolja igra,iako je sada gta 4 bolja,puno.Pa tako,ja imam iskustva sa igrom pa je najbolje da to iskustvo podjelim sa vama i pomognem vam oko ove cool igre.San Andreas mi je super.Jako volim riješavati misije tako da sam par puta skroz završio misije i tako igru završio,ali nikad mi nije dojadila,super mi je što pri završetku imam sve gradove,kuće,opcije s kojima je užitak igrati.Eto,i imam hrpetinu pre cool auta koje sam skinuo sa stranica,a koje ču rado podjeliti sa vama!!


petak, 25. srpnja 2008.

Izlasci, odjela i žene

Svi vi dobro znate da se na ovoj dragocjenoj igrici mozete ici kao na izlazke s zenama,ali hvala Bogu i ovom tko je radio igricu nemozete izlazit s muskima. e pa ovaj clanak govori gdje se one skrivaju i sto vam nude.Svaka od tih djevojaka ce vam dati po nesto : - na oko 55% dati ce vam kljuceve od svog auta - na 100% dobiti cete odijelo i jos nesto.Millie i Denise ste morali upoznati jer ako niste znaci da ne prelazite misije , a ove druge vam se skrivaju po grmljima , kucama ...pa krenimo:Millie Perkins - Ona je jako vazna nju upoznate na misiji i morate s njom izlaziti da bi dobili kljuc iduce misije.Ona vam da vec na pocetku nekakvo Fetish odijelo. A vozi rozi Club.
Denise Robinson - To je domaca zena koju isto upoznate na misiji.Ona vam nakraju da nko svodnicko odijelo. Njezin auto je Husler. Ona vam vise nemoze ponuditi nista osim dobrog...Katie Zahn - Neka japanka . Nadete ju u 2.gradu na kutu golf parka kod Kung-Fu teretane.Voli nabildane.Ona vam na 100% da doktorsku uniformu i mozete izlaziti iz hitne sa svi svojim oruzijem , posto je doktorica. Ona vam vozi nekakav grobarski auto.Barbara Schternvart - Ona je policajka u jednom pustinjskom selu.Ima 2 djece i rastavljena je. Voli debele momke. Na 100% vam da policajsko odijelo i da mozete izlaziti iz policije sa svim oruzijem koje ste imali.Njezin auto je policajski Rancher.Michelle Cannes - Ona je mehanicarka.Nadite ju u Auto-skoli to je u 2.gradu.Ona vam na 100% daje mehanicarsku kutu , a takoder vodi i mehanicarsku radionu pa svratite koji put da vam popravi auto.Ona vozi Monster Truck.Helena Wankstein - Jeste li ikada vozili kroz sela 1.dijela ,culi nekakve pucnjeve iz pistolja i onda se zacudeno upitali : Sto je ovo koji...(To Be Continued).E pa to vam je ova luda zena Helena koja puca neke mete.Zivi usred neke vukojebine.Na 100% vam daje neko odijelo , pistolj , motornu pilu , molotovljev koktel i bacac plamena koje nadete kraj njene kolibe.Jedina je dobra strana sto vozi Bandita (tj. pustinjski auto)
Snadite se kako mozeteovo je 1.dio znaci kraj 1.grada lijevo gore u kutuJos odijela:Odijelo kao konobar - Misija "555-WE-TIP"Fetish odijelo - Misija "The Key to her Heart"Kockarsko odijelo - "Breaking the bank at Caligula's"

2 komentara:

mare kaže...

KAOK DA UBACIM MUZIKU U GTA

Anonimno kaže...

If you and your Collaborator are struggling with Marriage Counseling, tips are
useable are manipulation things, your advocate can assist them cope in
a healthier way. What you truly need to do is canvas the
situation, suppose approximately what you does not point
that On that point is passion - companionship does.
One of the most important tips for couples
transaction with lot of money is exhausted in courtship
their dates. This can be it's wagerer to rise old with someone so be alone, but that's precisely me.


my web page ... couple counseling retreat