Dobrodošli!!

Dobrodošli na moj jednistveni san andreas blog,san andreas je moja najbolja igra,iako je sada gta 4 bolja,puno.Pa tako,ja imam iskustva sa igrom pa je najbolje da to iskustvo podjelim sa vama i pomognem vam oko ove cool igre.San Andreas mi je super.Jako volim riješavati misije tako da sam par puta skroz završio misije i tako igru završio,ali nikad mi nije dojadila,super mi je što pri završetku imam sve gradove,kuće,opcije s kojima je užitak igrati.Eto,i imam hrpetinu pre cool auta koje sam skinuo sa stranica,a koje ču rado podjeliti sa vama!!


petak, 25. srpnja 2008.

Kako zamijeniti ime auta ili bilo cega drugog u San Andreasu

E ovaj post je trebao biti objavljen davno prije blizu onoga GTA - Modovi jer je ovo i ono jako povezano.Kad skinete auto s neta i ubacite ga u igricu ostati ce ime auta kojim ste ga zamijenili.Znaci ako vi ubacite Audi A8 u igrici ce pisati Npr. Greenwood , Infernus , Banshee , Club , i sto ja znan , dalje , dalje ,drugi , peti , itd. Da bi promijenili to ime u Audi A8 ili koji vam je vec auto trebate jedan odlican , jako dobar program koji se zove GTA : San Andreas GTX editor kojeg mozete naci na http://www.thegtaplace.com/downloads/file.php?id=568(ako URL neradi kopirajte ga i zaljepite u google pa trazite)Taj program uopce nije velik 463.761 KB. a to je nista.Za tako dobar program.Dobar je jer pomocu njega mozete mijenjati nazive bilo cega na S.A. tj. s njim mozete mijenjati nazive auta , nazive odjece , nazive ducana i marketa , mozete promijeniti ime kvarta , sela ili cijelog grada , imena oruzija , onih jela u gostionama , sve sto pise mozete promijeniti . A to je ludo , covjece !!!Znaci kad imate taj program bas ste sretnik ! Ma jee .Kad skinete pregram on ce vam biti na kompu. kao WinRAR ZIP file . Sve sto trebate kliknite na to i otvoriti ce vam se neki prozorcic , a onda par sekundi nakon jos jedan na kojem kliknit Cancelsad mozete birati .Vi birate sagxtedit.exe . I pustite da se otvori.Ako je program tocan , a je ,izgleda ovako.
Na pocetku vam nece ovo sve pisati , za to se treba pobrinuti.Skroz gore u lijevom kutu pise File , e to cemo .Onda Open.Sad ko zna neka neka nade file od San Andreasa. A to ide ovako nekako.My Computer // Local Disk ( uglavnom C: ) // Program Files // Rockstar Games // GTA San AndreasE sad oni koji su znali sami neka se opet pridruze. A sada svi zajedno ... Udite u text a onda american.gxt E sad ce biti kao na slici.Ova donja lista su svi nazivi u igrici , tu mozete traziti i mijenjati imena ili mozete na lakse nacin . Koji ide ovako - tamo kraj onog File e pa malo desno pise i Search pa zatim Find Name ( Ctrl + N ) . I tu upisete ispravno ime auta ili bilo cega sto zelite preimenovati i udrite Enter .Na ovom velikom praznom prostoru ce vam pisati sto ste trazili , i jednostavno izmjenite to ime.Kad ste to napravili , u onoj donjoj listi kliknite na bilo sto. Ako ocete , jos mijenjajte i namjenjajte se koliko vas volja , jer je ovo spremljeno samo za vas da mijenjate. I nakraju nezaboravite to sve spremiti ( ona gore starinska disketa ).

2 komentara:

Anonimno kaže...

Blog ti je odličan najbolji koji sam ikada vidio.

Anonimno kaže...

ja sve što promijenim,idem na american.gxt i promijenio sam npr elegant auto u golf 2 tuning,i kad uđem u to auto ne piše ništa,šta je to ?